חזרה לדף הבית חזרה לדף הבית
תפריט הוסף למועדפים תפריט צור קשר תפריט
אודות
תפריט
חברה וחינוך
תפריט
תרבות ופנאי
תפריט
ענפים ועסקים
תפריט
פנימי לחברים
תפריט
ספר מבקרים/Guest Book
לאתר שער הגולן בפייסבוק הדף שלנו בפייסבוק
כמה גשם ירד כמה גשם ירד
» בישול לטעמי
» המלגזה
» טיפולים ועיסויים
» מוזיאון התרבות הירמוכית
» ממונה בטיחות בעבודה
» פינת חי
» רפואה סינית
ענפים ועסקים | יזמויות עסקיות | בישול לטעמי
בישול ל"טעמי"
עם השף המקומי - מאיר בן-עמי

איך הכל התחיל

 

עניין הבישול אף פעם לא התחיל.

הוא תמיד היה.

יכולת מולדת כתוצאה מגנטיקה מוצלחת של הורים אשפי בישול,

כל אחד בדרכו, כל אחד בסגנונו.

אמא – שתיבדל לחיים ארוכים, שאמונה על מיטב המטעמים המרוקאיים

המלהיטים ומגרים את החיך.

אבא ז"ל, אשף וירטואוז שידע לשלב מזרח ומערב ולהפיק במטבחו

את מיטב המתכונים וכל זאת בדרכו האישית והמיוחדת.

 

ואני?

שנים רבות ספגתי, טעמתי, נהניתי והפנמתי. פניתי לעיסוקים רבים

ואחרים, רובם בתחום הכלכלי והחברתי, כאשר בתוכי ידעתי שיום יבוא

וזה יתפרץ.

הבישול אצלי הוא יצירה כמו השיר למשורר, התמונה לצייר והפסל לפסל.

הוא נעשה באהבה, ביצירתיות, באחריות ובהרבה דמיון.

 



מהנעשה בשטח

יזמתי והקמתי עסק בתחום הבישול וההסעדה – קייטרינג, שנקרא

"בישול לטעמי". ייעודו העיקרי לענות על צרכים של משפחות או

בודדים המעוניינים באוכל ביתי איכותי לכל עת: לשמחות, לאירועים

משפחתיים, לשבתות וחגים, בנסיון לשפר ולשדרג את לוח המזון המוכר

והשגרתי.

אין הכוונה לבוא במקום הבישול הביתי והקבוע, אלא לתת פן נוסף איכותי

ומיוחד מתוך כוונה לספק צרכים הנמנעים עקב חוסר ידע, נסיון או יכולת.

המגוון המוצע על ידי הוא רחב ומכיל בתוכו מתכונים הכוללים בשרים,

עופות ודגים, מגוון רב של מרקי גורמה, פשטידות וקישים, סלטים ותוספות.

אני מציע תפריט של ארוחה מלאה או חלקית, הכל בהתאם לרצון הלקוח.

מאידך הלקוח יכול לקבוע את התפריט הרצוי עבורו.

המחירים נקבעים לאחר בחירת התפריט הסופי ומספר המנות המבוקשות.

 


כיווני התפתחות

מעבר לעובדה שאני יודע לקבל הזמנות ולבצען בדרך הטובה ביותר, אני

מציע גם שירות של בישול בבית הלקוח, כאשר אופן ביצוע המשימות כולל רכישת מצרכים מסוכמים ביני ובין המזמין מראש.

כמו כן אני מתכוון לשפר ולשדרג את נושא ארוחות הבוקר שאותן אני מספק כיום.

בכוונתי לדאוג שהעסק יתפוס את המקום הראוי לו ואף יגדל ויתרחב ויעסיק

אנשים נוספים.

 

 


ליצירת קשר

על מנת ליהנות משירות ההסעדה על הצד הטוב ביותר, מוטב לא להמתין

לרגע האחרון, דבר שעלול לגרום לפשרות לא רצויות.

הזמנות לסוף השבוע  רצוי להזמין עד יום ג'.

לאירועים ולחגים – שבועיים מראש.

במקרה חרום אפשר להתקשר תמיד. התקשורת אלי פתוחה גם לכל אחד

ואחת לשאלות ופתרון בעיות בנושא בישול. אעשה כמיטב יכולתי לספק

פתרונות.

 

מאיר בן עמי

טלפון: 04-6677349

סלולרי: 052-8664100

EMAIL: bishulletaami@gmail.com

Kodkod101@gmail.com

 

 

 

הוסף תגובה הוסף תגובה הוסף תגובה
הדפס הדפס הדפס
שלח לחבר שלח לחבר שלח לחבר
שנה גודל פונט שנה גודל פונט שנה גודל פונט
תגובות
לא התפרסמו תגובות
Site by ITdesign - בניית אתריםEtsuv. Creative Group